|| návrat ||

ANGEL INVESTIGATIONS Komiksy


Počas najväčšej a najznámejšej éry seriálov Buffy a Angel vzniklo aj veľké množstvo komiskov s touto tématikou, bohužiaľ, nie všetky sa zachovali. Na našich stránkach ich vám ponúkame niekoľko.

Spravedlnosť
[preklad: ChewieDC]
D O W N L O A D [ 2,73 MB ]


"Pro Boha služba a Bůh oplácí vše, kdo tvrdí opak, sprostě jen lže..." - týmito slovami začína komiks, ktorý rozpráva príbeh jednej z premožiteliek upírov žijúcich v časoch temného stredoveku.

Starý mních nachádza mladé dievča modliace sa pri oltári a zisťuje, že má nadprirodzené schopnosti a je Premožiteľkou. Po jej intenzívnom tréningu prichádza do mestá upír Pán - Svätý Just. Dokáže Premožiteľka čeliť tejto hrozbe a pomôžu jej obyvatelia mesta? To sa dozviete v tomto komikse.




Buffy Park
[preklad: -]
D O W N L O A D [ 198 kB ]


Komiksové podanie seriálu Buffy: Premožiteľka upírov v trochu netradičnom štýle seriálu South Park. Ako by vyzerali naši obľúbení hrdinovia, keby nastal Crossover týchto dvoch seriálov?

Komiks zachytáva viacero vtipných momentov, vrátane komplikovaného vzťahu Buffy a Spika a samozrejme nechýabajú vtipné hlášky. Aj keď síce nejde o komiks v pravom slova zmysle, ale skôr o situačný humor, nemôžeme poprieť, že jeho autori sa snažili.