O tejto hrobke Informácie o tejto hrobke

Stránky Angel Investigations vznikli v roku 2006 ako priamy potomok stránok www.www.sunnydale.szm.sk, ktoré boli zrušené. Na ich fungovaní sa podieľal niekoľkočlenný tým, zložený predovšetkým z ľudí zdatných po stránke technickej, grafickej, organizačnej, ale aj tej ľudskej - obsah stránok zase pre zmenu dodávali samotní fanúšikovia seriálov Buffy - Premožiteľka upírov a Angel a to od roku 2006 pravidelne až do roku 2009, kedy sa komunita návštevníkov stránok kvôli neaktivite a stále klesajúcemu záujmu o seriál rozpadla.
Ako to už ale v živote chodí, nič netrvá večne. Komunita bola kedysi sústredená a roztrúsená po desiatkach webových stránok, ktoré v dnešnej dobe už neexistujú, medzi najvýznamnejšie z nich patrila stránka www.buffy-angel.org, ktorá k sebe priťahovala stovky fanúšikov a ako jej nasledovníčka vznikla aj naša stránka. Po tom, ako boli oba seriály ukončené, záujem o ne poklesol a komunita sa postupne začala vytrácať a v roku 2013 zanikli aj spomínané webové stránky.

Tieto stránky, podobne ako mnohé iné stratili aktivitu v roku 2009, no napriek nepriazni osudu a vlnám času sa im podarilo pretrvať až do roku 2014, kedy sa členom bývalého týmu podarilo znovuobnoviť prístup k stránkam. Po čase sme sa skontaktovali s niektorými ďalšími členmi bývalej komunity a vzhľadom na to že stránky www.buffy-angel.org už neexistovali, rozhodli sme sa túto stránku premeniť na pamätník všetkých fanúšikov českej a slovenskej komunity seriálov Buffy: Premožiteľka upírov a Angel. Zozbierali sme všetky dostupné materiály z rôznych zdrojov (materiály z pevných diskov, starých blogov, wikipedia, atď.) a uložili sme ich do tejto "kobky". Ide hlavne o články, informácie, poviedky (fanfiction), grafické práce, atď.

Na začiatku roku 2015 sme boli bohužiaľ nútení opustiť prístav a webovú adresu na ktorej naše stránky fungovali 9 rokov - www.angelinvestigations.tym.sk, prestala existovať, kvôli zanikajúcemu hostingu od firmy Internet Centrum. Preto sme sa po niľkoekých týždňoch hľadania alternatívy rozhodli zakotviť na súčasnej webovej adrese www.angelinvestigations.wz.sk, ktoré poskytuje česká služba webzdarma. Keďže nemáme financie, ktoré by mohli pokrývať fungovanie hostingu, tak ako kedysi a ani žiadne prijímy z reklám, sme nútení aj naďalej ponechať Angel Investigations na free serveroch, kde veríme, že pretvrvajú ďalších niekoľko rokov.

Zároveň hľadáme aj ďalšie informácie o autoroch, prípadne ďalšie materiály, a pokiaľ by ste mali záujem sa s nimi podeliť s našimi návštevníkmi, neváhajte nás kontaktovať na našej kontaktnej e-mailovej adrese angelinvestigationsweb@gmail.com.

Upozorňujeme, že tieto materiály sme tu nezhromaždili s úmyslom niekoho poškodiť, niekomu ublížiť, alebo porušovať autorské práva nikoho zo zainteresovaných. Tam, kde sme mohli sme uviedli zdroje, z ktorých informácie pochádzajú, rovnako aj pôvodných autorov poviedok o ktorých vieme. Zároveň hľadáme aj autorov poviedok, ktorí sa nám v mori času stratili, a na ich mená sa zabudlo. Pokiaľ má ale niekto dojem, že práve jeho práca, ktorú kedysi pripravil pre túto komunitu by tu nemala byť, budeme radi ak nás bude kontaktovať a v plnej miere budeme rešpektovať jeho nároky na stiahnutie materiálu, resp. uvedenie linku na jeho aktuálnu webstránku.

! ! ! HĽADÁME PÔVODNÝCH AUTOROV POVIEDOK ! ! !